Тема: Банкет проведення в кафе "Капрі-піца" "Христове Воскресіння" с частковим обсуговуванням на 52 персони
Курсова робота
Дисципліна: Організація обслуговування на підприємствах громадського харчування
Обсяг: 43 сторінок.
№ роботи: 3961
Зміст
Вступ 3
І. Пояснювальна записка 4
1.1 Творче обґрунтування теми 4
1.2 Описання інтер’єру торгівельного залу 5
1.3. Визначення форменого одягу обслуговуючого персоналу 7
ІІ. Розрахункова частина 9
2.1. Прийняття замовлення 9
2.2. Меню, карта напоїв 9
2.3. Розрахунок кількості обслуговуючого персоналу 14
2.4. Розрахунок площі торгівельного залу 15
2.5. Розрахунок кількості меблів 18
2.6. Розрахунок столового посуду, приладів 19
2.7. Складання замовлення на виробництво, в білизняну, в сервізну, в буфет 22
2.8. Підготовка торговельного залу до обслуговування 26
2.8.1. Попередні затрати часу на підготовку залу до обслуговування. 26
2.8.2. Розподіл обов’язків між офіціантами по підготовці торгівельного залу. 30
2.8.3. Оформлення столів. 30
2.8.4. Сервірування столів. 31
2.8.5. План розміщення багатопорційних блюд на столі. 34
2.9. Організація обслуговування банкету. 34
2.9.1. Інструктаж офіціантів. 34
2.9.2 Розподіл офіціантів для обслуговування 36
2.9.3. Сценарій обслуговування 36
2.9.4. Організація музичного обслуговування 38
3. Графічна частина. 39
3.1. План розміщення торгових приміщень. 39
3.2. Компактовка торговельного залу устаткуванням і меблями. 39
3.3. Схема сервірування столу фрагмент 40
3.4. Схема обслуговування гостей. 41
Висновки 42
Використана література 44