Тема: "День української дипломатії" банкет-прийом з повним обслуговуванням
Курсова робота
Дисципліна: Технологія обслуговування
Обсяг: 42 сторінок.
№ роботи: 4044
План
Вступ 4
І. Пояснювальна записка 5
1.1.Творче обґрунтування теми 5
1.2.Описання інтер’єру торгівельного залу 8
1.3.Визначення форменого одягу обслуговуючого персоналу 10
ІІ. Розрахункова частина 11
2.1. Прийняття замовлення. 11
2.2. Меню, карта напоїв 12
2.3. Розрахунок кількості обслуговуючого персоналу 18
2.4. Розрахунок площі торгівельного залу 19
2.5. Розрахунок кількості меблів 21
2.6. Розрахунок столового посуду, приладів 22
2.7. Складання замовлення на виробництво, в білизняну, в сервізну, в буфет 25
2.8. Підготовка торговельного залу до обслуговування 29
2.8.1. Попередні затрати часу на підготовку залу до обслуговування 29
2.8.2. Розподіл обов’язків між офіціантами по підготовці торгівельного залу. 32
2.8.3. Оформлення столів 32
2.8.4. Сервірування столів 33
2.8.5. План розміщення багато порційних блюд на столах. 33
2.9. Організація обслуговування банкету 34
2.9.1. Інструктаж офіціантів. 34
2.9.2. Розподіл офіціантів для обслуговування. 34
2.9.3. Сценарій обслуговування. 34
2.9.4. Організація музичного обслуговування. 37
ІІІ. Графічна частина 38
3.1. План розміщення торгових приміщень 38
3.2. Компановка торгового залу устаткуванням і меблями 38
3.3. Схема сервірування столу фрагмент 39
3.4. Схема обслуговування гостей 40
Висновки 41
Перелік використаної літератури 43