Тема: Організація обслуговування учасників банкет-коктейль фуршету програми "Великий Українець" на 120 осіб
Курсова робота
Дисципліна: Технологія обслуговування в громадському харчуванні
Обсяг: 44 сторінок.
№ роботи: 3934
Зміст
Вступ 3
І. Пояснювальна записка 5
1.1. Творче обґрунтування теми 5
1.2. Описання інтер’єру торгівельного залу 5
1.3. Визначення форменого одягу обслуговуючого персоналу 9
ІІ. Розрахункова частина 11
2.1. Прийняття замовлення 11
2.2. Меню, карта напоїв 13
2.3. Розрахунок кількості обслуговуючого персоналу 16
2.4. Розрахунок площі торгівельного залу 16
2.5. Розрахунок кількості меблів 16
2.6. Розрахунок столового посуду, приладів 18
2.7. Складання замовлень на виробництво, в білизняну, в сервізну, в буфет 22
2.8. Підготовка торговельного залу до обслуговування 28
2.8.1. Попередні затрати часу на підготовку залу до обслуговування 28
2.8.2. Розподіл обов’язків між офіціантами по підготовці торгівельного залу 30
2.8.3. Оформлення столів 30
2.8.4. Сервірування столів 31
2.9. Організація обслуговування банкету 34
2.9.1. Інструктаж офіціантів 34
2.9.2. Розподіл офіціантів для обслуговування 35
2.9.3. Сценарій обслуговування 36
2.9.4. Організація музичного обслуговування 38
ІІІ. Графічна частина 39
3.1. План розміщення торгових приміщень 39
3.2. Компановка торговельного залу устаткуванням і меблями 40
3.3. Схема сервіровки столу (фрагмент) 41
3.4. Схема обслуговування гостей 42
Висновки 43
Перелік використаної літератури 45