Тема: Розміщення та розвиток харчової промисловості світу
Курсова робота
Дисципліна: РПС
Обсяг: 35 сторінок.
№ роботи: 6774
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. Загальні передумови розміщення харчової промисловості світу 5
1.1 Світовий попит на продукти харчування та чинники, що його формують 5
1.2 Фактори розміщення харчової промисловості світу 9
РОЗДІЛ 2. Сучасний стан розвитку харчової промисловості світу 13
2.1 Загальна характеристика світового ринку продуктів харчування 13
2.2 Структура та динаміка світових ринків харчової промисловості 15
РОЗДІЛ 3. Проблеми та напрямки розвитку харчової промисловості світу 25
3.1 Основні напрямки змін в попиті на продукти харчування 25
3.2 Основні напрямки розвитку харчової промисловості в світі 28
ВИСНОВКИ 31
ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 34
ДОДАТКИ 35
|