Тема: Організація роботи і робочих місць на підприємстві харчування
Курсова робота
Дисципліна: Організація виробництва
Обсяг: 50 сторінок.
№ роботи: 4996
ЗМІСТ
Вступ ................................ 3
1. Характеристика підприємства ресторанного господарства ................ 6
2. Організація постачання підприємства ресторанного господарства продовольчими товарами..................................
9
3. Організація виробництва................................... 24
3.1. Організація діяльності підприємства ресторанного господарства по виготовленню напівфабрикатів....
25
3.2. Організація діяльності підприємства ресторанного господарства по виготовленню готової до споживання продукції..
29
4. Наукова організація праці.................................. 41
5. Вдосконалення роботи і робочих місць ................................................. 42
Висновки................. 44
Список використаної літератури........................ 45
Додатки ............................. 46
|