Тема: Особливості впливу факторів зовнішнього середовища на розвиток організацій громадського харчування
Дисципліна: Організація виробництва
Обсяг: 118 сторінок.
Вид роботи: дипломна
№ роботи: 4993
ЗМІСТ
Вступ 3
Розділ 1 7
Теоретико-методологічні засади дослідження середовища організації 7
1.1. Середовище організації як об’єкт управлінського дослідження 7
1.2 Еволюція стратегічного мислення та сутності стратегії 20
1.3 Методи стратегічної діагностики середовища організації 30
Розділ 2 47
Економіко-управлінська діагностика ресторану “Тифліс” 47
2.1. Загальна характеристика ресторану грузинської кухні “Тифліс” 47
Виробнича структура. 49
2.2. Управлінський аналіз діяльності ресторану “Тифліс” 58
Розділ 3 80
Пропозиції з удосконалення системи управління персоналом 80
3.1. Формування стратегічного набору підприємства 80
3.2. Формування нової організаційної структури управління 91
3.3. Удосконалення відбору та підготовки кадрів 97
Висновки 107
Список використаної літератури 114
Додатки 119
|