ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ОСНОВНІ ФОНДИ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ЯК ОБ’ЄКТ ДОСЛІДЖЕННЯ 7
1.1. Економічна сутність основних фондів готелю, їх класифікація 7
1.2. Оцінка та амортизація основних фондів готелю 13
1.3. Науково-методичні основи комплексного аналізу використання основних фондів на підприємстві 25
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ОСНОВНИМИ ФОНДАМИ Й ЕФЕКТИВНІСТЬ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ 32
2.1. Загальна характеристика фінансово-господарської діяльності «Готель „Хрещатик” 32
2.2 Аналіз динаміки, обсягу, складу і структури основних фондів за їх класифікаційними ознаками 59
2.3 Оцінка економічної ефективності використання основних фондів на підприємстві 65
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ «ГОТЕЛЬ „ХРЕЩАТИК” 73
3.1. Факторний аналіз зміни фондовіддачі 73
3.2. Економічне обґрунтування впливу підвищення ефективності використання основних засобів на результати господарської діяльності «Готель «Хрещатик» 80
3.3. Фінансове забезпечення відтворення основних засобів 86
ВИСНОВКИ 94
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 99
ДОДАТКИ 105