ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ 6
1.1. Сутність матеріально-технічної бази та її складові 6
1.2. Організаційно-економічне управління технічним розвитком підприємства 21
1.3. Науково-методологічні основи дослідження матеріально-технічної бази підприємства 28
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СТАНУ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ ВАТ „ГОТЕЛЬ „ГОЛОСІЇВСЬКИЙ” 39
2.1. Загальна характеристика підприємства 39
2.2. Діагностика використання матеріально-технічної бази підприємства 46
2.3. Аналіз ефективності використання основних та оборотних фондів підприємства 64
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ОПТИМІЗАЦІЇ ТЕХНІЧНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА 77
3.1. Заходи щодо забезпечення ефективного інноваційного розвитку підприємства 77
3.2. Інвестиційне забезпечення технічного розвитку підприємства ВАТ „Готель „Голосіївський” 91
ВИСНОВКИ 100
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 105
ДОДАТКИ 114