Тема: Фінансовий облік надходження продуктів і товарів на підприємство харчування
Курсова робота
Дисципліна: Фінансовий облік
Обсяг: 40 сторінок.
№ роботи: 5643
Зміст
Вступ 3
1. Значення і завдання обліку надходження продуктів на підприємствах харчування 5
2. Огляд нормативно-правових актів та спеціальної літератури 7
3. Характеристика господарчо-фінансової діяльності та постановки фінансового обліку АТЗТ ПГХ “Хрещатик” 11
4. Контроль за цінами і документальне оформлення надходження продуктів і товарів 20
5. Організація обліку продуктів і товарів в місцях зберігання та звітність матеріально відповідальних осіб 23
6. Синтетичний і аналітичний облік надходження продуктів і товарів 27
Висновки і пропозиції 30
Список використаної літератури 31
Додатки 33
|