Тема: Біотехнологічне виробництво пініцелінів. Характеристика біологічного агента
Курсова робота
Дисципліна:
Мікробіологія
Обсяг: 26 сторінок.
№ роботи: 6937
Зміст
Вступ 3
Розділ 1. Біологічний агент. Характеристика біологічного агента 5
1.1 Систематичне положення пеніциліну 5
1.2 Особливості розмноження 7
Розділ 2. Характеристика продукту біологічного агенту 9
2.1 Механізм дії 10
2.2 Спектр активності 10
2.3 Фармакокінетика 14
Розділ 3. Виробництво пеніциліну 15
3.1 Історія винаходу та розвитку виробництва пеніциліну 15
3.2 Описання процесу виробництва пеніциліну 23
Висновки 26
Список використаної літератури 27
|