Тема: Організація контролю якості сертифікації продукції
Курсова робота
Дисципліна: Контроль якості на підприємстві
Обсяг: 38 сторінок.
№ роботи: 5720
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНА СУТНІСТЬ ЯКОСТІ ЯК ЕКОНОМІЧНОЇ КАТЕГОРІІЇ 5
1.1 Визначення категорії якості 5
1.2 Характеристика основних методів визначення рівня якості виробів 9
1.3 Основні фактори визначення якості продукції 10
1.4 Ефективність і способи її підвищення 12
РОЗДІЛ 2 СТАНДАРТИЗАЦІЯ ЯК ОСНОВНИЙ МЕТОД ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ 16
РОЗДІЛ 3 СЕРТИФІКАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ ТА СИСТЕМ ЯКОСТІ 21
3.1 Сутність процесу сертифікації 21
3.2 Державна система сертифікації 25
РОЗДІЛ 4 ДЕРЖАВНИЙ НАГЛЯД ЗА ЯКІСТЮ ТА ВНУТРІШНЬОВИРОБНИЧИЙ ТЕХНІЧНИЙ КОНТРОЛЬ 28
4.1 Державний контроль за якістю 28
4.2 Загальні вимоги до органів, які керують системами сертифікації продукції 31
4.3 Внутрішньовиробничий технічний контроль 33
ВИСНОВКИ 37
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 38
|