Тема: Технологічні аспекти використання продуктів бджільництва у виробництві напоїв для дитячого харчування Курсова робота Дисципліна: Технологія продукції ресторанного господарства Обсяг: 29 сторінок. № роботи: 8336 Зміст
Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти використання продуктів бджільництва у виробництві напоїв для дитячого харчування 5 1.1. Історія бджільництва 5 1.2. Особливості приготування і зберігання дитячого харчування 12 1.3. Застосування продуктів бджільництва в дитячому харчуванні 14 Розділ 2. Аналіз використання продуктів бджільництва у виробництві напоїв на прикладі дитячого кафе „Джуманджі” 16 2.1. Характеристика кафе „Джуманджі” 16 2.2. Використання продуктів бджільництва у виробництві напоїв в кафе „Джуманджі” 18 2.3. Технологія приготування напоїв з продуктами бджільництва в кафе „Джуманджі” 23 Розділ 3. Заходи щодо покращення використання продуктів бджільництва у виробництві напоїв в кафе „Джуманджі” 24 3.1. Пропозиції щодо розширення асортименту напоїв з продуктами бджільництва 24 3.2. Технологія приготування запропонованих напоїв 25 Висновок 28 Список використаної літератури 30
|