Тема: Проект МЖК м'ясокомбінату продуктивністю 18,8 тонн м’яса за зміну
курсова
Дисципліна: Технологія галузі
Обсяг: 57 сторінок.
№ роботи: 21159
ЗМІСТ
Завдання Реферат
Зміст
Вступ
1. Технологічна частина
1.1. Вибір асортименту
1.2. Вибір і обґрунтування технологічних схем
1.3. Розрахунок сировини і готової продукції
1.4. Аналіз, підбір, обґрунтування і розрахунок обладнання
1.5. Розрахунок кількості робітників
1.6. Розрахунок виробничих площ
1.7. Організація виробничого потоку
1.8. Організація виробничо-ветеринарного контролю
2. Науково-дослідна робота студента
Висновок
Список використаної літератури
Специфікація обладнання 1
2
3
5
5
6
11
16
19
25
26
47
52
57
58
59
Рік надходження роботи: 2013
|