Тема: Бізнес план для підвищення конкурентоспроможності фірми на примере СТОВ Пологівське Курсова робота Дисципліна: Бізнес-планування Обсяг: 35 сторінок. № роботи: 7978
ЗМІСТ
ВСТУП 2 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПРОЦЕСУ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 4 1.1 Поняття та економічна сутність конкурентоспроможності підприємства 4 1.2 Методика аналізу рівня конкурентоспроможності підприємства за показниками рентабельності виробництва 8 1.3 Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства на ринку 11 РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА РІВНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМЖНОСТІ СТОВ «ПОЛОГІВСЬКЕ» 15 2.1 Загальна характеристика діяльності СТОВ «Пологівське» 15 2.2 Аналіз конкурентних позицій СТОВ «Пологівське» на ринку сільськогосподарської продукції 20 РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА БІЗНЕС-ПЛАНУ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СТОВ «ПОЛОГІВСЬКЕ» 28 3.1 Удосконалення стратегії розвитку СТОВ «Пологівське» на ринку сільськогосподарської продукції 28 3.2 Оцінка ефективності запропонованих інвестицій за недисконтованими фінансово-економічними показниками 31 ВИСНОВКИ 36 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38 ДОДАТКИ 40
|