Тема: звіт з організаційно - виробничої практики
звіт з практики
Дисципліна: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
Обсяг: 33 сторінок.
№ роботи: 20132
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. Організація роботи підприємства готельного господарства 6
РОЗДІЛ 2. Організація роботи підприємства ресторанного господарства 7
РОЗДІЛ 3. Дослідження управлінської діяльності 8
3.1. Функції та методи управління підприємством 8
3.2. Організаційна структура управління 9
3.3. Управління кадрами 10
РОЗДІЛ 4. Аналіз планово-економічної діяльності підприємства 13
4.1. Аналіз виконання виробничо-експлуатаційної програми 13
4.2. Аналіз і планування матеріальних ресурсів 18
4.3. Аналіз і планування трудових ресурсів підприємства та показників плану з праці і заробітної плати 19
РОЗДІЛ 5. Маркетингова діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу 21
5.1. Характеристика маркетингу підприємства 21
5.2. Оцінка ефективності маркетингової діяльності підприємства 27
РОЗДІЛ 6. Пропозиції щодо вдосконалення діяльності підприємства 28
ВИСНОВКИ 32
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 34
Рік надходження роботи: 2013
|