Тема: Контроль як функція менеджменту: суть, зміст, види, ефективність Курсова робота Дисципліна: Менеджмент Обсяг: 52 сторінок. № роботи: 8542 ЗМІСТ
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. НАУКОВО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ МЕНЕДЖМЕНТУ І КОНТРОЛЮ ЯК ЙОГО ФУНКЦІЇ В ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ 5 1.1 Теоретичні основи менеджменту в діяльності підприємств 5 1.2 Загальні функції менеджменту підприємства 9 1.3 Функція контролю в практичній діяльності підприємств 11 РОЗДІЛ 2. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ДІЯЛЬНОСТІ ДчП АТ «ХЛІБОКОМБІНАТ №11» З ПОЗИЦІЇ КОНТРОЛЮВАННЯ 21 2.1 Загальна характеристика ДчП АТ «Хлібокомбінат №11» 21 2.2 Аналіз діяльності ДчП АТ «Хлібокомбінат №11» з позиції контролювання 26 2.3 Ефективність процесу контролю на ДчП АТ «Хлібокомбінат №11» 32 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ДчП АТ «ХЛІБОКОМБІНАТ №11» З ПОЗИЦІЇ ПРОЦЕСУ КОНТРОЛЮВАННЯ 35 ВИСНОВКИ 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42 ДОДАТКИ 45
|