Тема: Економічні методи управління підприємствами ресторанного господарства курсова Дисципліна: Організація готельного господарства Обсяг: 43 сторінок. № роботи: 12567 ЗМІСТ
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЗАСТОСУВАННЯ ЕКОНОМІЧНИХ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ В ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1 Поняття та види методів управління в підприємствах 5 1.2 Суть економічних методів та їх місце в системі методів управління підприємством ресторанного господарства 9 1.3 Види економічних методів управління в підприємствах ресторанного господарства 11 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЗАСТОСУВАННЯ ЕКОНОМІЧНИХ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 15 2.1 Організаційно-економічні методи управління підприємством 15 2.2 Характеристика економічних методів управління підприємством 20 2.3 Оцінка ефективності використання економічних методів управління на підприємстві 24 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ЕКОНОМІЧНИХ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ В РЕСТОРАНІ 32 3.1 Пропозиції з удосконалення використання економічних методів управління на підприємстві 32 3.2 Обґрунтування стратегій розвитку підприємства з використанням економічних методів управління 37 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 40 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 44 ДОДАТКИ 46
|