Тема: Управління запасами продукції та напівфабрикатів
дипломна
Дисципліна: Менеджмент організації і адміністрування
Обсяг: 104 сторінок.
№ роботи: 20281
ЗМІСТ
ВСТУП ………………………………………………………………………………5
1. ЗАГАЛЬНІ ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ ЗАПАСАМИ ПРОДУКЦІЇ ТА НАПІВФАБРИКАТІВ…. ……………………………………..8
1.1. Сутність і класифікація запасів та напівфабрикатів ………………………..8
1.2. Характеристика методів управління запасами на підприємстві……………17
1.3. Закордонний досвід управління запасами на підприємстві ………………22
2. АНАЛІЗ УПРАВЛІННЯ ЗАПАСАМИ ПРОДУКЦІЇ ТА НАПІВФАБРИКАТІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ ТОВ «СКБ НТС» ……………33
2.1. Загальна характеристика діяльності підприємства «СКБ НТС» …………33
2.2. Аналіз управління запасами продукції та напівфабрикатів на підприємстві ТОВ «СКБ НТС» ……………………………………………………………..….48
2.3. Основні недоліки управління запасами на підприємстві та першочергові завдання з їх усунення …………………………………………………………….55
3. ДОСЛІДЖЕННЯ І РОЗРОБКА ШЛЯХІВ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ЗАПАСАМИ ПРОДУКЦІЇ ТА НАПІВФАБРИКАТІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ ТОВ «СКБ НТС» ……………………………………………65
3.1. Дослідження шляхів удосконалення управління запасами ………………65
3.2. Розробка пропозицій щодо удосконалення управління запасами …………74
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ …………………………………………………96
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ………………………………….102
ДОДАТКИ
Рік надходження роботи: 2013
|