Тема: Управління якістю продукції на підприємстві дипломна робота Дисципліна: Управління якістю Обсяг: 34 сторінок. № роботи: 13818 "ЗМІСТ
Розділ 3. Напрями удосконалення управління якістю продукції на підприємстві ДП Хлібокомбінат №10 ПАТ «Київхліб» 3 3.1. Вдосконалення системи управління якістю продукції на підприємстві 3 3.2. Вдосконалення системи безпечності продукції НАССР 13 3.3. Засоби забезпечення внутрішньовиробничого технічного контролю якості на підприємстві 20 3.3.1. Управління якістю продукції шляхом запровадження безтарного методу зберігання борошна 21 3.3.2. Управління якістю продукції шляхом запровадження безтарифної системи оплати праці 24 Висновки до третього розділу 30 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 33
"
|