Тема: Проект маркетингового дослідження ресторану "Репортер" Курсова робота Дисципліна: Маркетинг Обсяг: 19 сторінок. № роботи: 9203 ЗМІСТ
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ЕТАПИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАНУ «РЕПОРТЕР» 5 1.1. Загальна концепція ресторану «Репортер» 5 1.2. Структура ресторану «Репортер» 5 1.3. Етапи розвитку ресторану «Репортер» 6 РОЗДІЛ 2. КОМПЛЕКС МАРКЕТИНГУ РЕСТОРАНУ «РЕПОРТЕР» 9 2.1. Розміщення ресторану «Репортер» як складова комплексу маркетингу 9 2.2. Продукти та послуги ресторану «Репортер» як складова комплексу маркетингу 11 2.3. Ціна на продукти та послуги ресторану «Репортер» як складова комплексу маркетингу 12 2.4. Просування ресторану «Репортер» як складова комплексу маркетингу 13 РОЗДІЛ 3. ОПТИМІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАНУ «РЕПОРТЕР» 15 3.1. Оптимізація цінової політики ресторану «Репортер» 15 3.2. Організація та проведення заходів з просування ресторану «Репортер» 17 ВИСНОВКИ 19 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 20
|