Тема: Бізнес план відкриття кафе у м. Києві бізнес-план Дисципліна: Бізнес-планування Обсяг: 26 сторінок. № роботи: 16339 ЗМІСТ
1. Галузь, фірма та її продукція (послуги) 4 1.1. Поточна ситуація і тенденції розвитку галузі 4 1.2. Опис продукту, послуги фірми 6 1.3. Патенти, товарні знаки, інші права власності 7 1.4. Стратегія зростання фірми 7 2. Дослідження ринку 8 2.1. Загальна характеристика ринку продукту 8 2.2. Розміщення фірми 9 2.3. Оцінка впливу зовнішніх чинників 9 3. Маркетинг-план 10 3.1. Стратегія маркетингу 10 3.2. Передбачувані обсяги продажу 11 4. Виробничий план 13 4. 1. Основні виробничі операції 13 4.2. Машини та устаткування 13 4.3. Сировина, матеріали та комплектуючі 14 4.4. Виробничі та невиробничі приміщення 15 5. Організаційний план 15 5.1. Форма організації бізнесу та організаційна схема управління 15 5.2. Потреба бізнесу в персоналі 16 5.3. Кадрова політика і стратегія 16 6. Оцінка ризиків 18 6.1. Типи можливих ризиків та способи реагування на загрози бізнесу 18 7. Фінансовий план 20 7.1. Прибутки та збитки 20 7.2. План руху готівки 20 7.3. Плановий баланс 23 Додатки 26
|