Тема: Структурно-семантичні особливості кулінарної лексики в іспанській та українській мовах курсова Дисципліна: Лексикологія Обсяг: 30 сторінок. № роботи: 18733
ЗМІСТ
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 СЛОВОТВІРНИЙ АСПЕКТ ГАЛУЗЕВОЇ ЛЕКСИКИ 5 1.1. Галузева лексика: термінологія і номенклатура 5 1.2. Структурні особливості кулінарної лексики іспанської мови 6 1.3. Структурні ознаки кулінарної лексики української мови 15 РОЗДІЛ 2 ЛЕКСИКО-СЕМАНТИЧНА КАТЕГОРІЯ СЛІВ ІЗ КУЛІНАРНОЮ 21 2.1. Семантична характеристика лексики на позначення їжі в іспанській мові 21 2.2. Розподіл української кулінарної лексики за лексико-семантичними групами 24 ВИСНОВКИ 27 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 29 RESUMEN 32
|