Тема: Формування фінансових коштів підприємств підгалузей харчової і переробної промисловості (підгалузь по вибору)
курсова
Дисципліна: Економіка галузі харчової промисловості
Обсяг: 58сторінок.
№ роботи:18838
ЗМІСТ
ВСТУП 3 Розділ 1. Теоретичні основи формування та використання фінансових ресурсів на підприємстві 5 1.1 Суть та зміст фінансових ресурсів 5 1.2 Джерела формування фінансових ресурсів 14 1.3 Методичні підходи до оцінки ефективності використання фінансових ресурсів підприємства 20 Розділ 2. Аналіз ефективності формування та використання фінансових ресурсів підприємств харчової та переробної промисловості 30 2.1 Значення харчової та переробної промисловості для місцевої та світової економіки 30 2.2 Аналіз джерел формування фінансових ресурсів Львівського лікеро-горільчаного заводу «Прайм» 37 2.3 Фінансові ресурси ТОВ «Харківський м’ясокомбінат» 41 Розділ 3. Шляхи підвищення ефективності формування та використання фінансових ресурсів на підприємствах 50 ВИСНОВКИ 54 СПИСОК ВИКОРИСТАННЯ ЛІТЕРАТУРИ 57 ДОДАТКИ
|