Тема: Аналіз виробничої собівартості продукції на підприємствах харчової промисловості Курсова робота Дисципліна: Економічний аналіз Обсяг: 34 сторінок. № роботи: 7636 Зміст
Вступ 3 Розділ 1. Техніко-економічна оцінка підприємства 5 1.1. Основні дані про підприємство 5 1.2. Характеристика виробничих та технічних засобів підприємства 6 1.3. Основні показники фінансового стану підприємства 9 Розділ 2. Теоретичні основи аналізу собівартості продукції 11 2.1. Поняття собівартості продукції 11 2.1. Оцінка виконання плану із собівартості продукції 14 2.2. Аналіз витрат за елементами і статтями витрат 14 2.3. Аналіз матеріальних витрат 15 2.4. Аналіз витрат на оплату праці 16 2.5. Загальновиробничі витрати 18 2.6. Аналіз собівартості окремих видів продукції 19 Розділ 3. Аналіз собівартості продукції 22 3.1. Факторний аналіз собівартості продукції підприємства 22 Висновок 30 Список використаної літератури 32 Додатки 34
|