Тема: Аналіз ефективності використання трудових ресурсів та напрями підвищення продуктивності праці на підприємстві ПАТ "Київхліб" Хлібокомбінат №10
частина курсової
Дисципліна: Економіка підприємства
Обсяг: 36сторінок.
№ роботи:18221
Зміст
Розділ II. Аналіз ефективності використання трудових ресурсів та підвищення продуктивності праці на підприємстві ПАТ «Київхліб» Хлібокомбінат №10 3 2.1. Загальна організаційно-економічна структура підприємства ПАТ «Київхліб» Хлібокомбінат №10 3 2.2. Аналіз ефективності використання трудових ресурсів на підприємстві ПАТ «Київхліб» Хлібокомбінат №10 15 2.3. Шляхи підвищення продуктивності праці на прикладі підприємства ПАТ «Київхліб» Хлібокомбінат №10 23 Список літератури 37
|