Тема: Теоретичні засади та практика фінансового обліку напівфабрикатів курсова Дисципліна: Фінансовий облік Обсяг: 40 сторінок. № роботи: 18716 "ЗМІСТ
ВСТУП ……………………………………………………………………………… 3 1. Економічна сутність, визначення та оцінка напівфабрикатів ………..… 6 2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури з обліку напівфабрикатів ………………………………………. 14 3. Коротка організаційно-економічна характеристика ТОВ «Компанія «Бак хаус» ………………………………………………………………………….. 19 4. Документальне оформлення операцій з обліку напівфабрикатів на підприємстві …………………………………………………………………. 26 5. Фінансовий облік напівфабрикатів в ТОВ «Компанія «Бак хаус» ……. 31 6. Шляхи удосконалення обліку напівфабрикатів на досліджуваному підприємстві …………………………………………………………………. 35 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ …………………………………………………. 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ……………………………………. 39
"
|