Тема: Калькування собівартості за нормативними витратами та аналіз відхилень Курсова робота Дисципліна: Особливості управлінського обліку в галузях харчової промисловості Обсяг: 41 сторінок. № роботи: 10055 ЗМІСТ
ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ СИСТЕМИ КАЛЬКУЛЮВАННЯ НА ВИРОБНИЧОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 6 1.1. Суть та види собівартості продукції 6 1.2. Аналіз методів обліку витрат та калькулювання собівартості продукції 8 1.3. Нормативно-правова база організації системи калькулювання 13 2. РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА 16 2.1. Порядок формування собівартості продукції (на прикладі виробництва кондитерських виробів) 16 2.2. Відображення операцій щодо формування собівартості продукції у регістрах бухгалтерського обліку 21 2.3. Застосування інформаційних технологій в організації системи калькулювання собівартості 27 3. ОРГАНІЗАЦІЯ СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ ЗА ЗДІЙСНЕННЯМ ВИТРАТ ТА КАЛЬКУЛЮВАННЯМ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ВИРОБНИЧОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 33 ВИСНОВКИ 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 40
|