Тема: Аудит витрат на виробництво і калькулювання собівартості продукції на підприємствах харчової промисловості курсова Дисципліна: Практичний аудит Обсяг: 66 сторінок. № роботи: 8178 Зміст Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти аудиту витрат підприємства 5 1.1. Економічна сутність витрат підприємства 5 1.2. Організація аудиту витрат підприємства 8 1.3. Організаційно-економічна характеристика діяльності підприємства 13 Розділ 2. Методика аудиту витрат підприємства 17 2.1. Організація планування аудиторської перевірки з питань дослідження 17 2.2. Методика проведення зовнішнього аудиту витрат підприємства 20 2.3. Узагальнення результатів перевірки та складання аудиторського висновку 31 Розділ 3. Шляхи удосконалення аудиту витрат підприємства 34 Висновки і пропозиції 39 Список використаних джерел 41 Додатки 43
|