Тема: Аудит матеріальних витрат на підприємствах харчової промисловості курсова Дисципліна: Аудит Обсяг: 74 сторінок. № роботи: 11158 ЗМІСТ
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ АУДИТУ МАТЕРІАЛЬНИХ ВИТРАТ 5 1.1 Економічна сутність та класифікація витрат 5 1.2 Нормативно-правова база регулювання обліку аудиту матеріальних витрат 12 РОЗДІЛ 2 МЕТОДИКА АУДИТУ МАТЕРІАЛЬНИХ ВИТРАТ 14 2.1 Завдання аудиторської перевірки матеріальних витрат 14 2.2 Джерела отримання аудиторських доказів при аудиті матеріальних витрат 16 2.3 Методи, прийоми та процедури аудиту матеріальних витрат 19 2.4 Загальний аудиторський ризик та його складові 22 2.5 Послідовність проведення аудиту матеріальних витрат 24 2.6 Типові порушення при здійсненні обліку матеріальних витрат 28 РОЗДІЛ 3 ОРГАНІЗАЦІЯ АУДИТУ МАТЕРІАЛЬНИХ ВИТРАТ НА ДП АТ «КИЇВХЛІБ» «ХЛІБОКОМБІНАТ № 10» 30 3.1 Аналіз техніко-економічних показників ДП АТ «Київхліб» «Хлібокомбінат № 10» 30 3.2 Предмет та об’єкти аудиту матеріальних витрат на ДП АТ «Київхліб» «Хлібокомбінат № 10» 33 3.3 Робочі документи та узагальнення результатів аудиту матеріальних витрат 39 ВИСНОВКИ 44 ПРОПОЗИЦІЇ 46 ДОДАТКИ 47 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 72
|