Організація та методологічні засади обліку і аудиту кредиторської заборгованості на підприємстві громадського харчування дипломна робота
[ ]
03.Июля.2012, 17:34
Тема: Організація та методологічні засади обліку, аналізу і аудиту кредиторської заборгованості на підприємстві громадського харчування (ТОВ "Дніпрянка”)
дипломна робота
Дисципліна: Облік і аудит
Обсяг: 95 сторінок.
№ роботи: 14243
"ЗМІСТ
ВСТУП 4 РОЗДІЛ І. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВІ, ФІНАНСОВІЙ УПРАВЛІНСЬКИЙ ТА ПОДАТКОВИЙ ОБЛІК ОРГАНІЗАЦІЇ ТА МЕТОДОЛОГІЇ ЗАСАД ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ ТА АУДИТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЗА НАЦІОНАЛЬНИМИ ТА МІЖНАРОДНИМИ СТАНДАРТАМИ 7 1.1. Організація обліку на підприємстві (структура бухгалтерії, розподіл роботи) та коментар його облікової політики 7 1.2. Наукові дослідження вітчизняних і зарубіжних вчених з організації та методологічних засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадського харчування за національними та м міжнародними стандартами 9 1.3. Фінансовий, управлінський та податковий облік організації та методологічних засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадського харчування на національними та міжнародними стандартами 10 1.3.1. Фінансовий облік організації та методології засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадського харчування за національними та міжнародними стандартами 10 1.3.2. Управлінський облік організації та методологічних засадах обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадянського харчування за національними та міжнародними стандартами 13 1.3.3. Податковий облік організації та методології засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадського харчування за національними та міжнародними стандартами 17 1.4. Відображення в фінансовій, податковій та статистичній звітності інформації організації та методологічних засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізація на підприємствах громадського харчування за національними та міжнародними стандартами 19 1.5. Сучасні комп’ютерні технології ведення обліку організації та методології засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її стандартами, виклад їх практичного застосування 25 1.6. Висновки та пропозиції 30 РОЗДІЛ ІІ. ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ТОВ «ДНІПРЯНКА» ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ТА МЕТОДОЛОГІЧНИХ ЗАСАД ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ ТА АУДИТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЗА НАЦІОНАЛЬНИМИ ТА МІЖНАРОДНИМИ СТАНДАРТАМИ 31 2.1. Аналіз основних техніко-економічних показників діяльності підприємства 31 2.2. Аналіз фінансового стану підприємства станом на 1 січня 2011 року 35 2.3. Теоретичні основи та практичний економічний аналіз організації та методологічних засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадського харчування за національними та міжнародними стандартами 37 2.4. Сучасні комп’ютерні технології ведення економічного аналізу організації та методологічних засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадського харчування за національними та міжнародними стандартами 40 2.5 Висновки та пропозиції 51 РОЗДІЛ ІІІ. ВНУТРІШНІЙ І ЗОВНІШНІЙ АУДИТ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА МЕТОДОЛОГІЧНИХ ЗАСАД ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ ТА АУДИТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЗА НАЦІОНАЛЬНИМИ ТА МІЖНАРОДНИМИ СТАНДАРТАМИ, АУДИТ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ, ДЕРЖАВНИЙ КОНТРОЛЬ ЗА ДОТРИМАННЯМ ЧИННОГО ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ З ОРГАНІЗАЦІЇ ТА МЕТОДОЛОГІЧНИХ ЗАСАД ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ ТА АУДИТУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЗА НАЦІОНАЛЬНИМИ ТА МІЖНАРОДНИМИ СТАНДАРТАМИ 53 3.1. Теоретичні основи, практичний внутрішній та зовнішній аудит організації та методологічних засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадського харчування за національними та міжнародними стандартами 53 3.2. Експрес-аудит фінансової звітності підприємства 66 3.3. Державний контроль, ревізія та відповідальність за недотримання чинного законодавства України з організації та методологічних засад обліку, аналізу та аудиту готової продукції та її реалізації на підприємствах громадського харчування за національними та міжнародними стандартами 71 3.4 Висновки та пропозиції 81 ЗАГАЛЬНІ ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 82 ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 85 ДОДАТКИ 90"
Оформить предварительный заказ
Стоимость готовых работ с сайта: Реферат - 150 грн или отзыв Курсовая работа - 200-250 грн или отзыв. Дипломная работа - 6 грн за страницу Бизнес-план - 200 грн за работу Ответы на экзамен, шпаргалки - 200 грн за предмет.
Предоставим БЕЗПЛАТНО любую контрольную или реферат или курсовую, или -50 грн на другую работу с базы готовых работ взамен оценки сайта http://kursovye-raboty.kiev.ua/ в Гугл. Подробности уточняйте у менеджера студии 093 599-69-86.
Просмотреть содержание работы и приобрести ее можно в офисе студии..
Если Вы не в Киеве или Вам не удобно подъезжать в офис, предварительно проконсультировавшись с менеджером студии, работу можно получитьпо электронной почте после 100%-й оплаты по банковским реквизитам студии.
В стоимость работы включен электронный вариант работы без распечатки.
Приобретенные готовые работы студии не подлежат возврату и дорабатываются только за дополнительную стоимость.
Возможно выполнение работы по данной тематике под заказ. т 8(093) 599-69-86
Для оформления заказа: zakaz599@gmail.com
необходимо указать:
- вид задания
- специализация
- дисциплина
- сроки выполнения
- формулировку заданий, тема
- требования
- ваш телефон
Вся информация, размещенная на веб-сайте http://studio-expert.at.ua/ включая статьи, тексты, фото-, аудио- и видеоматериалы, иллюстрации, дизайн сайта, а также подбор и расположение материалов является собственностью информационной студии Эксперт и объектом авторских прав, охраняется в соответствии с законодательством о защите авторских прав.